torstai 12. heinäkuuta 2012

Kohta lähtö

Ihan kohta koittaakin sitten lähtö junalla kohti Turkua. Oon pari päivää eka siel ja sit vasta lähdetään lauantaina sinne Tallinnaan. Vähän jännittää miten matka menee ja miten tulee sorruttua syömään kaikkee..  Paino oli eilen tasan 47kg, tän aamun painoa en tiedä kun vaaka on jo pakattuna. Olis paljon helpompi lähtee sinne matkalle kun tietäis paljon painan. Junalla matkustaminen on mun mielestä yks kivoimmista asioista, ainoa mikä ahdistaa on se, että ehtiikö oikeaan junaan ajoissa.. Mua aina pelottaa että meen väärään junaan ja haluaisin varmistaa konduktööriltä että oonko oikeessa junassa, mutta ei niitä koskaan näy missään! Apua, nytkin alkoi pelottaa. Mutta sitten se ihana tunne, kun tietää olevansa oikeassa junassa ja voi vaan istua.
Ajattelin antaa itselleni nyt luvan syödä siellä vähän enemmän kun on sentään matkasta kyse. En voi lihoa sinä aikana niin paljoa, että paino olis liian paljon kauempana tavoitetta.
Tästä tuli nyt vähän lyhyt mutta kun ei ole paljoa aikaa ennen kuin pitää lähteä kävelemään kohti rautatieasemaa niin en viitsi jäädä koneelle vitkuttelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti