maanantai 23. heinäkuuta 2012

Reissulta palattu

Tulin reissusta jo melkein viikko sitten, mutta muuton kanssa on ollut kiireitä niin en oo ehtinyt kirjoittelemaan. Tallinnassa oli ihan kivaa, mun uus lempparikauppa on Terranova. Siel oli tosi halpaa (olis ollut myös ilman alennuksiakin) ja kivoja vaatteita. Ostin sieltä 2 t-paitaa, sellasen erikoisen topin, farkut ja shortsit. Hintaa näille tuli vaan 41€. Mietin vain, että mille norsuille ne vaatteet on tehty, kun kaikista xs oli sopiva. Myös farkuista. En voi uskoo sitä, että mahuin muka xs-kokoisiin vaatteisiin. Lisäks ostin kaupasta, jonka nimeä en muista, farkut mutta ne olikin kokoa 36. Oli vähän pettymys ton Terranovan jälkeen et oikeesti oonki isompaa kokoo, mut hinta oli 10€ nii ostin, vaikka koko harmittikin. Lisäks jostain sellasest katukojusta ostin feikki wesc-hupparin, kun se tuntu nii lämpöseltä. Oli hauskaa kun myyjä kovasti tietty yritti kaupitella ja huomasi kun iskin silmäni siihen pinkkiin huppariin ja oli sillai että "Sovita sinä pinkki paita, se iso koko, sinä paljon pienempi, sinulle xs." Sen jälkeen jo tuli hetkellinen hyvä fiilis että ihan senkin takia tein kaupat. Suomes viel kävin Lindexillä ja kokeilin farkkushortseja kokoa 34 ja olin iloinen, että en voinut ostaa niitä, sillä ne oli vyötäröltä liian isot!
Reissussa tuli syötyä paljon ja melkein joka päivä ulkona. Suomes olles käytiin Heses ja Ikeassa syömässä, siel Tallinnassa käytiin sit syömäs sellases oikees ravintolassa, Heses ja sellases baarimaisessa ravintolassa. Lisäks tuli syötyä sipsejä, kääretorttua, karkkia ja suklaata. En oo uskaltanut vieläkään käydä vaa'alla, pelkään että lukema on ihan liian korkea. Pelottaa, että mitä jos siihen ilmestyykin joku 48 lukema.
Tänään aloitin sen juoksuohjelman, mitä oon miettinyt jo vaikka kuinka pitkään. Se 2 minuuttia juoksemista oli ihan tuskaa, en ymmärrä miten sain juostua kotiin asti sen toisen pätkän. Mut sen jälkeen olo oli ihan mahtava, olin saanut perseeni ylös tuolista ja edes yritin liikkua. Uskon, että pystyn nyt noudattamaan tota ja juoksen sit 7.10 sen 10 kilometriä. En koskaan oo ollut kovin liikunnallinen. Toki pelasin koko ala-asteen sählyä ja parina vuonna sen kanssa oli myös hiihtoa ja taitoluistelua, mutta nyt yläasteen aikana en harrastanut mitään säännöllistä liikuntaa. Ehkä nyt tosta lenkkeilystä tulis sit sellanen säännöllinen, ihan vain terveydenkin kannalta. Vaikka eihän tää laihduttaminen oo mitään tervettä..
Tiedättekö muuten sen kun aina välillä löytää thinspo kuvia, jotka omaan silmään vaan tuntuu aivan täydellisiltä? Itse ihastuin tuohon kuvaan, mikä tuossa on. Jotenkin kaikki sopii yhteen ja näyttää vaan niin kauniilta. Ehkä joskus minäkin voisin olla noin täydellinen..

1 kommentti:

  1. Farkut on erimallisia, ei kannata tuijottaa niin paljon sitä kokoa :) monesti mullakin heittelee noi farkku koot ihan kauppojen mukaan ja housut yleensä

    VastaaPoista