sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Haluatko olla laiha vai lihava?

Vaaka näytti aamulla 46.8kg. Oon ihan tyytyväinen, koska eilinen meni ihan pyllylleen. Eilen söin aamupalaksi kaakaota, ruisleivän voilla, juustolla ja kinkulla sekä kanelikorpun. Sitten seuraavan kerran söin vasta illasta kun menin töiden jälkeen käymään tätini luona ja hän oli juuri tehnyt ruokaa ja tarjosi mullekin. Söin kaks perunaa, 4 kananugettia, lasin kevytmaitoa, kurkkua, tomaattia, punajuurisalaattia ja sen jälkeen vielä söin pari kourallista sipsejä ja kolme suklaakonvehtia... Siinä vaiheessa tajusin että ei hemmetti koko päivä meni tän takia pilalle. Kotona sitten vielä söin yksin melkein koko pussillisen pätkiksiä ja lasin omenamehua. Siis ei mitään järkee ollu tossa syömisessä taaskaan, mutta silti söin. Kaduttaa, kaduttaa ja vielä vähän kaduttaa. Askeleita tosin tuli noin 13 000, siihen sentään olen ihan tyytyväinen.
Tänään söin aamupalaksi hedelmäsalaattia, missä oli mandariini, omena ja pieni banaani. Lämpimäksi ruoaksi meillä oli nakkikeittoa, joten sitä söin lautasellisen. Olisin voinut syödä vähemmänkin, mutta söin mahani täyteen, jottei tulisi nälkä jonka johdosta söisin kaapit tyhjiksi. Kävin äsken n. 5km kävely-hölkkälenkillä, mutta askeleita tuli vain 5500. En kuitenkaan jaksanut enää kävellä enempää, koska lunta satoi päin naamaa ja alko jo vähäsen huimaamaan, enkä halunnut kuitenkaan pyörtyä tuonne tien varteen. Tänään syön varmaan vielä jotain iltapalaa, mutta en ole vielä päättänyt mitä. Kaloreita se ei kuitenkaan saa sisältää kuin 150 korkeintaan, sen verran kulutin kännykkäni mukaan siellä lenkillä. Varmaan teen taas hedelmäsalaatin tai teen kaurapuuroa.
Haluaisin pystyä käymään pidemmillä lenkeillä. Haluaisin pystyä juoksemaan pitkiä matkoja. Haluaisin pystyä syömään vähemmän. Haluaisin laihtua monta, monta kiloa. Haluaisin paremman itsekurin. Jos en halua että nuo kaikki ovat vain haaveita, mun täytyy tehdä jotain niiden eteen. Ja niin aionkin. En aio olla ikuisesti tälläinen huonokuntoinen jättiannoksia syövä itsekuriton läski. Aina kun mun pitää valita menenkö lenkille vai en tai syönkö vähän jäätelöä vai en, niin mun täytyy vain kysyä itseltäni: haluatko olla laiha vai lihava? 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti