keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Liikunta on ihanaa

Tänään olin kuntosalilla koulun jälkeen. Suoritin lukion liikunnan itsenäistä kertaa, niitä pitää tehä 6 joista 2 voi olla koulun maksama kuntosalikerta tai uintikerta. Uimista inhoan, joten tänään menin ekaa kertaa suorittaan kuntosalille. Siellä olin ekaks vain minä ja joku nainen kun sali ei ollut auki, vaan opettajamme päästi mut sisään. Sen jälkeen päästin pari kaveriakin kun nekin tuli tekeen itsenäistä kertaa. Olin siellä 12.20-14.30 eli reilu kaksi tuntia. Ekaks alkulämmittelin crosstrainerilla 20min, sitten aloin kiertämään kaikki laitteet. Tosin selkälihaksia en voinut tehdä, kun se penkki oli jotenkin säädetty pidemmälle ihmiselle enkä saanut itse säädettyä sitä sopivaksi. Lopuksi juoksin juoksumatolla 20min. En olis sillonkaan halunnut vielä lopettaaa, se tuntu niin ihanalta kun sai rääkätä itseään. Mulla ei kovin isoja lihaksia ole, joten en jaksanut kovin isoja painoja käyttää mutta silti tein joitain laitteita suuremmilla painoilla kun kaverini. Tosin itse halusin sen fiiliksen että ne kaks viimestä on pakko oikein puristaa kun taas yksikin kaveri vaan laitto pienet painot ja teki helpolla eikä laskenut toistoja. Nyt haluaisin jo toisenkin kerran mennä, mutten pääse kuin aikaisintaan ensi viikon torstai aamuna, jos liikunnan opettaja pääsee päästämään mut sisään. Sitten pitäiskin jo ite maksaa, enkä tiedä ostanko sellaista korttia. Kun sinne pitäisi ostaa ovikortti 10e ja sen lisäks sitten kai joko kuukausimaksu 30e tai 10x 30e. En tiedä että saako sitä 10 kertaa ladattua siihen ovikorttiin vai onko se sit vaan tohon kuukausikorttiin. Kun itse en tee kuukausikortilla mitään kun en pysty käymään siellä niin usein. Ja ovikortin tarvitsen, jotta voin mennä koulupäivänkin aikana.
Mietin, että alkaisinko täällä korven kuntosalilla käymään, kun täällä kuulemma on koululla joku sali. En tosin saanut tietää sen aukioloaikoja, mutta ilmainen se kuulemma ainakin olis. Tosin siellä kuulemma ei hirveesti oo laitteita, mutta sellaset ihan peruslaitteet löytyy. En tiedä uskallanko sinne mennä yksin, mutta ehkäpä joskus rohkaistun. Nyt vaan tuli niin loistava olo tosta, että voisin oikeesti alkaa käymään kuntosalilla ja liikkumaan sitä kautta.

Syömiset kyl on mennyt nyt huonosti. Turvottaa ja tuntuu läskiltä. Hävetti kunnolla siellä kuntosalilla kun laitoin suht tiukan topin päälle ja tuntui että maha pömpöttää. Mutta koeviikko on nyt ohi, joten ei tule stressisyömistä.
Kokeista en tiedä kuin historian ja uskonnon numerot. Historia meni niin huonosti, että menen sen varmaan uusimaan hyväksyttyjen päivänä eli joskus tammikuussa... Hygieniapassin kokeesta onneksi pääsin heittämällä läpi. Luin kerran vihkosen läpi ja tein 2 virhettä, mikä oli mun mielestä ihan hyvin kun 6 niitä virheitä olisi saanut olla. Toivottavasti joskus löydän jotain töitä mihin tarvii ton hygieniapassin, etten ihan turhaan sitä sit oo hankkinu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti