keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Perus arkea

Retkeilykurssi meni ihan jees. En nyt jaksa kauheesti selitellä, mutta tiivistettynä vitutti ja itketti siellä metsässä, mutta kotona tuntu lopulta siltä että vois lähtee uudestaankin.
Tällä viikolla menny jotenkin ihan perseelleen. Tuntuu että kaikki taas vaan epäonnistuu ja tuntuu että se paska olokin tulee taas, se mikä mulla oli viime talvena ja keväänä. En jaksais sitä. En ees ymmärrä miten jaksoin sitä sillon. Se kun koko ajan ahdistaa, itkettää ja tuntuu siltä että kaikki on vaan paskaa ja tekis mieli päästä pois..
Viime aikoina jotenkin tuntunut, että kaikki viittaa siihen miten ruma läski oon ja etten saa koskaan poikaystävää tai sellasta kunnon sosiaalista elämääkään. Säälittävän kuuloista, mutta tolta musta just nyt tuntuu. Sunnuntaina oottelin junaa asemalla ja näin kun yks kaveri tuli sinne jonkun pojan kanssa ja ennen kuin poika astu junaan nii ne halaili ja suuteli vaikka kuinka pitkään. Maanantaina toinen kaveri selitti millasil synttäreil se oli ollu ja miten ne kaikki oli ollu kännissä ja miten se oli tanssinu jonku jätkän kanssa ja sit se oli pitäny sitä mun kaveria sylissä ja kuinka hauskaa siel oli ollu. Tänään riparilta yks pikkunen kysy että onko mulla vanhojentanssiparia. No eipä ole, vaikka ne onkin vasta ens vuonna. Enkä tuu ees varmaan saamaankaan. Ykkösiä on kolme tyttöä yhtä poikaa kohden. Ja näistä pojista melkein kaikki on joko läskejä tai sellasia joiden kanssa ei tuu toimeen. On kaks keiden kanssa voisin tanssia, mutta toinen pitää mua tyhmänä ja toiselle en oo ees koskaan oikein suoraan puhunut. Joten enpä sitten varmaa tanssi ollenkaan. Oon niin läskikin ettei mikään mekko näyttäis mun päällä hyvältä.

Syömiset sentään mennyt nyt pari päivää hyvin. En oo syönyt mitään herkkua sunnuntain jälkeen enkä oikeastaan syönyt mitään ylimääräistä muutakaan. Tänään söin aamupalan. En koskaan syö aamupalaa, mutta tänään oli aamulla niin heikko olo, etten uskonut pärjääväni kouluruokaan asti ilman mitään. Tosin koulussa oli oksennuksen näköistä ruokaa, joten en edes uskaltanut maistaa sitä. Terveystiedossa meidän pitäis tehdä ruokavalioanalyysit. En tiedä miten teen sen. En voi antaa sellasta analyysiä missä näkyy miten naurettavasti syön normaaliin ihmiseen verrattuna. Varmaan  pitää vaan suurennella annoskokoja ja keksiä jotain ylimääräisiä välipaloja, jotta päivän syömiseni näyttäisi normaalilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti