tiistai 19. kesäkuuta 2012

Lauleskelua ja riitaa

Sunnuntaina oli leiriläisten konfirmaatio. Sen jälkeen me isoset käytiin pitsalla (söin 1/4 pitsaa) ja lähettiin lauleskelemaan niille, jotka oli kutsuneet meidät. Tulikin ajettua 150km autossa, jossa oli 2 paikkaa liian vähän joten aina joku oli takakontissa ja joku lattialla. Minä rampana sain onneks istua aina penkillä. Oli ihan jees reissu, paitsi ajettiin 30km suuntansa turhaan kun ei yks tyttö asunutkaan siellä enää...
Eilen tuli iskän kanssa hirvee riita. Tai no, ei se mikään riita ollut kun vaan se raivos mulle ja otti koneen ja telkkarin pois, nytkin kirjotan salaa kun se on kaupassa. Anto se myös täydellisen kotiarestin, en saa mennä ees töihin. En ois halunnut tiskata mutta kun se pakotti niin tiskasin mutta jälki oli kuulemma huonoa ja luulin että se oikeesti lyö mua. Se uhkaili jo että se ajaa mut pois ja saan muuttaa asuun yksinäni. Ei kyl haittais, muuttaisin mielelläni mutta kun ei oo rahaa asua omillani vielä tässä vaiheessa. Myönnän että on mussakin vikaa, mutta iskä se tässä on se joka ylireagoi ja aiheuttaa pahaa mieltä.
Syömiset mennyt eilen loistavasti, söin vain yhden pienen kauhallisen perunamuusia ja pari haarukallista paistettua lohta. Painokin ihan kivasti tippunut, tänään yövaatteet päällä aamupalan jälkeen (lasi light limsaa) 46.5kg. Ehkä tää laihdutus sittenkin onnistuu. Tuntuu vaan, että paino vähän putoaa, mutta ulkoisesti ei näy eroa, mutta kyllähän se joskus tulee pakostakin näkymään.
Anteeksi lyhyt kirjoitus, mutta on hieman kiire ettei iskä tuu kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti