keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Itkettää

En oo kirjotellut, en oo vaan saanut aikaiseksi edes kirjoittaa.. Nyt lintsaan viimeisen tunnin ja uskonnon kokeen. Tänään oon itkenyt ihan älyttömästi. Heti aamusta itketti jo kotona kun melkein nukuin pommiin, mutta ehdin kuitenkin ajoissa tunnille. Meillä oli pesistä ja mokasin enkä saanut poltettua yhtä tyttöö mikä ois onnistunut jos oisin saanut pallon kiinni, joten tästä suuri ahdistus ja itkukohtaus pään sisällä ja pari kyyneltä jotka pyyhin ennen kuin kukaan näkee.
Ruokavälkällä kävin selvittämässä poissaoloja (32kpl, melkein kaikki aamuilta) ja luokanvalvoja kyseli miks niitä on niin paljon aamusin enkä osannut vastata ja sitten se epäili että oon väärentänyt vanhemman allekirjoituksen (en siis oikeesti väärennä koskaan allekirjotuksia). Tästä sitten ahdistuin ja menin vessaan itkemään.
Ennen äikän tuntia kaverit kertas uskontoo ja mun piti lähtee taas vessaan itkemään kun tajusin etten osaa mitään. Tämän takia menin valehtelemaan uskonnon opettajalle, että mulla on terveyskeskuksessa aika (tavallaan totta, kun mun pitää mennä röntgeniin mikä menee kiinni kai klo 14 tai 15). Ja sitten sanoin että en tuu perjantainakaan kouluun kun oon jo pyytänyt luvan saada olla poissa niin sitten kun se ope sano että ei sit voi tehä ollenkaan niin sain itkukohtauksen mitä en pystynyt enää peittämään. Ei se haittaa, vaikka se opettaja sen näki kun se on sellanen kiva mutta kun siinä seiso rinnakkaisluokkalainen poika vieressä niin jos se näki että aloin itkemään (en siis itkenyt "ääneen") niin sitten kyllä on hirveetä. Sain kuitenkin sovittua että teen sen maanantai aamuna. Samana päivänä on maantiedonkin koe mutta mielummin luen molempiin kuin olisin tehnyt sen uskonnon kokeen nyt, en olis osannut mitään ja edellisestä tuli 6 enkä halua niin huonoa numeroa päättötokariin.
Mulla on huono omatunto kokeista, poissaoloista, syömisestä, kaikesta... En tiiä miten jaksan enää ees olla. Onneks enää  10 päivää koulua, sitten ei enää ainakaan kaadu päälle numerot ja aikaiset aamut. AHDISTAA!

Okei, yks hyvä juttu. Tai no, en nyt tiiä onko sekään hyvä. Vaaka näyttää ilman pitkää paitaa ja farkkuja 48.9kg. Alle 49kg sentään, mutta tunnen epäonnistuneeni, sillä olisi sen pitänyt näyttää paljon vähemmän. En tiedä saanko ruksia ton 49kg vai pitäisikö odottaa että vaatteet päälläkin vaaka näyttää alle 49....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti