torstai 17. toukokuuta 2012

Pelottaa

Päätin ruksata ton 49kg, koska tänä aamuna paino oli yövaatteet päällä 48.7kg ja se aamupaino ilman vaatteitahan on kuulema se oikea paino. Tänään menny syömisten kans iha hyvin, söin kahteen osaan jakaen ison annoksen riisiä, 1dl herne-maissi-paprika sekotusta ja 70g tonnikalaa. Yhteensä kaloreita varmaan jotain 450-500kcal. Toki olis voinut syödä vähemmän. Ajattelen koko ajan ruokaa. Jatkuvasti. Ei mun silti tee mieli syödä eikä mulla oo kova nälkäkään, mutta ajattelen ruokaa silti koko ajan. Mainoksissakin on vaan ruokaa. Pelkään, että kun tää on vihdoin alkanut syömisten osalta jo tavallaan sujua, niin joku päivä iskä tuo kaupasta jotain jäätelöä tms. tai itse menen ostamaan jonkun sipsipussin ja ahmin kaiken. Mutta yritän pitää itseni kurissa.
Haluanko syödä, vaiko pitää kesällä shortseja ja toppeja? Mielummin toi jälkimmäinen. Jos edes heinäkuussa vois pahimmilla helteillä pitää muutakin kuin pitkiä farkkuja ja hupparia.

Huominen pelottaa. En tiiä millanen olo mul on aamulla, joudunko syömään ennen reissulle lähtöä. Jos mua pyöryttää, niin sitten on pakko. Sitten meen varmaan ostamaan rasvatonta raejuustoa ja tonnikalaa että syön jotain etten pyörry siellä Ikeassa. Pelottaa, joudunko syömään siellä reissulla. Jos syödään ikeassa, en tiiä mitä siel on tarjolla kun en oo koskaan syönyt siellä. Mutta ne kaikki on varmaan täynnä kaloreita. Kuitenkin sorrun ostamaan jotain. Mutta hyvä juttu on, että Ikea ennen keskusta vaateshoppailua, joten voin ajatella että haluanko joskus mahtua 34 kokoisiin shortseihin/farkkuihin vaiko syödä kaloreita täynnä olevaa ruokaa, jota en tarvitse.

2 kommenttia:

  1. Oon kateellinen sun painosta. Ite en tiedä omaani, kun en uskalla mennä vaa'alle, mutta voin vain arvata että se on ainakin 200 kiloa. Kyllä sä voit nyt jo toppeja ja shortseja käyttää eihän sulla varmaan ole enää edes mitään "ylimäärästä"!! :)

    Voisitko muuten lisätä itestäs kuvia? Ois kiva saada myös ennen ja nyt kuvia tänne. Ite en vielä laita mitään kuvia, kun en halua näyttää kaikille mikä läskisotanorsu epäonnistuja oon.

    Voimia pikkunen<3

    - Peppiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo mitään syytä olla kateellinen mun painosta! Se on liian suuri verrattuna siihen mitä se joskus oli.. Oikein tuskaa ajatella viime kesää, tai sitä edellistä :(
      Kuvia en oo ajatellut laittaa, ainakaan vielä. Otin kyl kuvat itestäni ennen kuin päätin ottaa itseäni niskasta kiinni, mutta otin ne itseäni varten, joten ovat aika huonot. Mutta ehkä voisin laittaa ennen ja jälkeen kuvat sitten kun koulu loppuu, näyttääkseni olenko onnistunut vai en.
      Kiitos kommentistasi, oli kiva piristys tähän aamuun! :)

      Poista